Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PacoMoralles Administrator foruma
Pridružen/-a: 26.07. 2015, 21:51 Prispevkov: 1625 Kraj: Kamnik
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
japka
Pridružen/-a: 02.08. 2015, 12:56 Prispevkov: 519
|
Objavljeno: 13 Avg 2015 19:08 Naslov sporočila: |
|
|
Pa glih tale recept je danes razlagala ena, k ima okrepčevalnico.
Zelenavarji menda obožujejo tole jed, le da je ona ne da notri čebule. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
NoMercy
Pridružen/-a: 02.08. 2015, 21:32 Prispevkov: 370 Kraj: Vmes - med obema
|
Objavljeno: 13 Avg 2015 21:16 Naslov sporočila: |
|
|
krompir je za svinje in prasce, da naredijo meso _________________ H.De Balsac: hladno piti, toplo jesti, mehko se otrebiti in trdo vtikati |
|
Nazaj na vrh |
|
|
PacoMoralles Administrator foruma
Pridružen/-a: 26.07. 2015, 21:51 Prispevkov: 1625 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: 13 Avg 2015 21:19 Naslov sporočila: |
|
|
Te so ble za eno prasičko!!! _________________ NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
NoMercy
Pridružen/-a: 02.08. 2015, 21:32 Prispevkov: 370 Kraj: Vmes - med obema
|
Objavljeno: 13 Avg 2015 21:20 Naslov sporočila: |
|
|
PacoMoralles je napisal/a: |
Te so ble za eno prasičko!!! |
a pričakuješ meseno razodetje od nje _________________ H.De Balsac: hladno piti, toplo jesti, mehko se otrebiti in trdo vtikati |
|
Nazaj na vrh |
|
|
PacoMoralles Administrator foruma
Pridružen/-a: 26.07. 2015, 21:51 Prispevkov: 1625 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: 13 Avg 2015 21:22 Naslov sporočila: |
|
|
Ker se je lepo obnašala, je dobila nasledji vikend take z ajdovo kašo. _________________ NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|